Recensie voor de relatietwijfelaar

  « Terug

  Bij twijfel zeker doen – voor de relatietwijfelaar


  Twijfels over je relatie? Dan ben je een relatietwijfelaar. Je kunt twijfelen of je een relatie moet aangaan of twijfelen aan je huidige relatie in de zin van 'zit het er nog in?' Je krijgt in dit praktische boek een

  brok theorie, inzichtgevende vragen, een casus, praktische oefeningen, adviezen en een test. De auteur, een psycholoog, heeft de nodige ervaringen met deze materie, zowel privé als beroepsmatig.

  Boeiend boek over relatieproblemen


  Gewoon een boek over relaties en geluk. Liefde is een beslissing: ik ga voor jou! Een liefdesrelatie/verbondenheid bestaat uit intimiteit, passie en toewijding. Daarbij is hechting een oerbehoefte en heeft iedere relatie een eigen hechtingsstijl. En dan zijn er nog relatieproblemen, andere verwachtingen, overeenkomsten en tegenpolen, vreemdgaan, ruzie, kinderen, scheiden en daten. En nog veel meer onderwerpen in dit boeiende boek. Met een aanbeveling van Goedele Liekens.

   

  Frans Peterse, NBD Biblion

   

   

  Lees meer over Bij twijfel zeker doen van Marly Senden. Of twijfelt u niet en wilt u het boek snel in huis, klik dan hier en lees snel over het oplossen van relatieproblemen.

   

  Belangstelling in uw boek uitgeven bij Uitgeverij Boekenplan?

   

  relatieproblemen, relatietherapie en twijfels relatie wegnemen  Auteur Marly Senden van Bij twijfel zeker doen

   

  De auteur Marly Senden en haar boek Bij Twijfel zeker doen.

  Share |