De haas en de schildpad: de weg naar boekpromotie

  « Terug

  snelheid van boekpromotie gewonnen door de schildpad
   

  Ontdek de succesvolle geheimen van boekpromotie
   

  Elke stap telt

  De haas lachte om de langzame schildpad. Hij begreep niet waarom de schildpad zo traag was. "Je bent altijd te laat," zei hij pesterig.
   

  Wedstrijd van strategie

  De schildpad glimlachte. "Ik durf te wedden dat ik eerder aan de overkant ben dan jij." De haas accepteerde de uitdaging en sprong er vandoor. De schildpad begon rustig te lopen.
   

  Geduld wint

  Het was warm die dag. Halverwege werd de haas moe en slaperig. Hij besloot een dutje te doen. "Zelfs als de schildpad voorbij loopt, haal ik hem zo weer in," dacht hij. Ondertussen kroop de schildpad gestaag verder.
   

  Tijd vliegt

  De haas werd wakker en merkte dat het later was dan gedacht. Hij zag de schildpad nergens. "Waar zit hij?" vroeg hij zich af. Met volle snelheid schoot hij weg, door het gras en het koren.
   

  Het eindpunt

  Bij de laatste bocht zag de haas de eindstreep. De schildpad was al bijna daar. Met een geweldige sprong probeerde de haas hem in te halen, maar het was te laat. De schildpad was net iets eerder bij de eindstreep.
   

  De moraal

  "Zie je wel," zei de schildpad. De haas had geen adem meer om te antwoorden.
   

  Jouw MasterClass in boekpromotie

  Leer van de schildpad. Succesvolle boekpromotie gaat niet om snelheid, maar om doorzettingsvermogen en strategie. Onze MasterClass onthult de geheimen. Zet elke stap bewust, en je boek zal de finish als eerste bereiken. Meld je direct aan. En ontdek hoe jij jouw boek succesvol kunt promoten.

   

   

   

   


  Ja, nu ontvang ik graag de gratis tips

   

   

  dit veld niet invullen s.v.p.

   

  Share |