boek drukken
boek drukken 1 exemplaar

Boek als relatiegeschenk is verrassend

Boek als relatiegeschenk om de relatie met uw klant te verstevigen

Maak indruk met persoonlijke boekgeschenken voor je bedrijf

 

Een boek als cadeau kan echt iets bijzonders zijn. Het kan mensen verrassen en tegelijkertijd je merk sterker maken of relaties verstevigen. Het fijne aan boeken is dat je ervan kunt genieten waar je ook bent: thuis, onderweg of zelfs op vakantie. Het wordt nog persoonlijker als je het boek aanpast aan je bedrijf en het speciaal voor de ontvanger maakt.


Bij Boekenplan doen we dat heel zorgvuldig, zodat het perfect past bij elke situatie. Als je bijvoorbeeld een boek als relatiegeschenk wilt geven, kunnen we bestaande boeken voorzien van je logo en op de voorkant een speciale tekst of foto van je bedrijf toevoegen. En als je wilt, kunnen we zelfs een speciaal voorwoord of een interview toevoegen. Zo wordt het echt uniek en bijzonder!


 

 

Een boek als relatiegeschenk op maat

 

Bent u op zoek naar een geschenk dat onderscheidend is? Neemt u dan contact met ons op. U zult verrast zijn door de mogelijkheden speciaal voor de kleinere aantallen. Vanaf één exemplaar zijn er al mogelijkheden. Een bestaand boek aanpassen of een geheel nieuw boek als relatiegeschenk.

 

Boek als marketinginstrument

Wilt u een nieuw product op de markt brengen en zoekt u een premium? Een boek zou ideaal kunnen zijn. Niet alleen een boek als relatiegeschenk kan ook een marketing incentive of een cadeau voor collega’s en personeel. Neem contact op met René Bouman hij kan met u de mogelijkheden doornemen. Wij gaan graag op zoek naar het ideale boek als relatiegeschenk. Poëzie in de talen Spaans-Nederlands als u een aantal Spaanstalige klanten heeft of wilt u uw personeel laten kennismaken met de Argentijnse geschiedenis.

 

Bel voor meer informatie

Boekenplan verzorgt boeken als relatiegeschenk, speciale boeken voor het personeel of jubileumboeken voor uw bedrijf en organisatie. Wij zijn expert op het gebied van het produceren van boeken in vele uitvoeringen en het verzorgen van redactionele projecten. Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van Boekenplan neem contact op met onze boekenspecialist: René Bouman 043-3581882.
 

 

bel boekenplan nu

 

Een boek als relatiegeschenk is heel persoonlijk en zal daardoor je merk versterken. 

Leestips:

Voordelig boeken laten maken
Onderstreep uw expert status met een boek