Boek uitgeven kunnen we samen voor succesvol publiceren

boek uitgeven

uitgeverij

Een boek uitgeven altijd succesvol in Maastricht

 

Een eigen boek uitgeven kan succesvol. Iedereen droomt van een uitgave bij een van de grote traditionele uitgevers maar om diverse redenen is dit slechts voor een beperkt aantal uitgaven per jaar weggelegd. Het laten maken van boeken en dan met alles zelf aan de slag moeten is het andere uiterste.

 

 

Je boek uitgeven en onze aanpak

 

Boekenplan kan u een groot aantal diensten aanbieden waardoor u het traditionele uitgeven op velerlei gebied benadert zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Download het white paper: 29-tips op weg naar een succesvolle publicatie, zie onderaan de pagina.

 

Wij hebben de nodige ervaring in de uitgeverswereld om met u te duiden waar de interessante mogelijkheden zitten en vervolgens uw boek bij de juiste doelgroepen onder te brengen. Deze ervaring als uitgever kunnen zeker ook inzetten als u bij ons uw boek wil laten drukken

 

Omslag van Dooie dagen.

 

 

Een volledig uitgeefpakket speciaal voor u samengesteld:

De voordelen voor u bij Boekenplan

Wilt u snel meer weten over onze specifieke voordelen voor u? Samen komen we verder. Bel ons gerust en wij nemen de tijd om alles helder te krijgen. Want uw eigen boek uitgeven bij een uitgeverij is een serieuze zaak: 043-3581882.
Lees meer over Zelf je boek publiceren.

 


Ook u wilt uw boek succesvol uitgeven
 
Wij bieden u gratis het whitepaper 29-tips voor het succesvol uitgeven van uw boek aan.
E-mailadres:
Voornaam: