Zoektocht naar de juiste uitgever: tips voor boek uitgeven

Zelf een boek uitgeven

uitgeverij

Zelf een boek succesvol uitgeven 

 

Een eigen boek uitgeven kan succesvol. Iedereen droomt van een uitgave bij een van de grote traditionele uitgever, om diverse redenen is dit slechts voor een beperkt aantal uitgaven per jaar weggelegd. Het laten maken van boeken en dan met alles zelf aan de slag moeten is het andere uiterste. Samen komen we eruit.

 

 

Onze aanpak

 

Wij bieden u een groot aantal diensten aan waardoor u het traditionele uitgeven op velerlei gebied benadert zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Download het white paper: 29-tips op weg naar een succesvolle publicatie, zie onderaan de pagina.

 

Wij hebben de nodige ervaring in de uitgeverswereld om met u te duiden waar de interessante mogelijkheden zitten en vervolgens uw boek of e-book bij de juiste doelgroepen onder te brengen. Deze ervaring als uitgever zetten wij ook in als u bij ons uw boek laat drukken.

 

Speciaal voor u een volledig uitgeefpakket:

manuscriptbeoordeling, de eerste beoordeling is gratis

speciale projecten zoals crowd funding

correctie en/of redactie door professionals 

verkoop via CB-Logistics; verkrijgbaar bij alle 1400 aangesloten boekhandels en bijna 200 webwinkels

promotiemateriaal zoals video's, doorvertelkaarten, boektrailers, e-book

promotie via social media

eigen boek uitgeven met e-books, fotoboek, paperback en hardbound

 

Manuscriptbeoordeling

Wat houdt een manuscriptbeoordeling in bij Boekenplan. Natuurlijk kijken wij of het toekomstige boek bij ons past. En zo ja, bij welke imprint is uitgeven mogelijk. Dan beoordelen wij de tekst op verbeterpunten. Zorg dat u de tekst zo goed mogelijk heeft nagekeken. Deze manuscriptbeoordeling is gratis. Wij geven onze mening en geven de onjuistheden, wanneer nodig, op de eerste pagina's als voorbeeld aan.

 

Speciale projecten

Voor de totstandkoming van een boek hebben we bij Boekenplan verschillende mogelijkheden, altijd afgestemd op de specifieke situatie van uw boek. Bij sommige uitgaven kunnen speciale projecten worden ingezet om het boek op de meest effectieve en efficiënte manier te realiseren of onder de aandacht te brengen. Lees meer de volgende pagina over speciale projecten.

 

Correctie en/of redactie door professionals

Onze redacteuren hebben de studie Taal- en Cultuur afgerond. Het zijn professionals. Wij zijn trots op de kwaliteit die wij samen met de redactie kunnen leveren.

 

CB-Logistics voorheen Centraal Boekhuis

Bij deze groothandel voor vooral boeken zijn in Nederland en Vlaanderen 1400 boekhandels aangesloten, ook bijna 200 webwinkels en platforms. Van bol.com en de boekhandel bij u om de hoek.

Boekenplan heeft ongeveer 150 titels bij CB ondergebracht. Zo zijn de kosten per boek heel beperkt.

 

Promotie straks in e-book

 

Hier volgt binnenkort een e-book over de mogelijkheden van boekpromotie. Dus nog even geduld. Schrijf u nu in voor de tips, zie onderaan de pagina.

 

 

Op zoek naar specifieke voordelen?

Wilt u snel meer weten over onze specifieke voordelen voor u? Samen komen we verder. Bel ons gerust en wij nemen de tijd om alles helder te krijgen. Want uw eigen boek uitgeven bij een uitgeverij is een serieuze zaak: 043-3581882.

 

Lees ook het artikel:

 

Extra tip voor boekpromotie en marketing voor schrijvers

Ziet u ertegenop om zelf en uw boek te promoten? Heeft u geen idee waar u moet beginnen? In Marketing voor schrijvers, uitgegeven door Boekenplan, geeft Maria Staal tips om de marketing en promotie van uw boek makkelijker te maken. Dit boek mag u niet missen als u zelf een boek wilt uitgeven.

 

Leestips:
Promotieplan voor je boek

Hoe werken de themacodes

Waarom je als auteur niet alles alleen moet doen

Boeken verkopen

Boek personaliseren

Boek promoten social media

Vaste Boekenprijs

6-tips: hoe begin je een boek

Kalligrafie

Manuscriptbeoordeling

 


Via de onderstaande button kunt u het gratis whitepaper 29 tips voor het succesvol uitgeven van uw boek downloaden. Pas ze direct toe en krijg meer lezers. Volgt binnenkort.

boekenplan geeft gratis 29-tips

Ja, ik ontvang graag de 29-tips

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.