Ontdek de kracht van ePub: Vernieuwende leeservaring

  « Terug

  eBook uitgeven bij Boekenplan

  30 Jaar e-Reader: De kracht van ePub

  In de wereld van digitale boeken is ePub een echte topper geworden. Kort voor Electronic Publication, is dit formaat gratis en open, bedacht door het International Digital Publishing Forum (IDPF). Het geeft een revolutionaire draai aan hoe we lezen. Wat het zo bijzonder maakt? Dat is de flexibiliteit.

   

  De evolutie van het e-Book

  De flexibiliteit van ePub is echt zijn troef. Tekst en afbeeldingen passen zich moeiteloos aan aan het formaat van elk scherm. Of je nu leest op een smartphone, tablet of computerscherm, met ePub geniet je altijd van optimaal leesgemak. Voor boeken met veel foto's en illustraties kan het soms handiger zijn om naar PDF over te stappen. PDF biedt meer mogelijkheden voor het ontwerp en de keuze van lettertypes en werkt goed met allerlei ontwerpprogramma's.
   

  De geboorte van ePub3

  Sinds 2011 is ePub3 op de markt, een geavanceerdere versie die links naar het internet, digitale kaarten, video's en zelfs ingebedde audio- en videomateriaal ondersteunt. Perfect voor studie- en reisboeken! Hoewel de ontwikkelingskosten hoger zijn, opent ePub3 aanzienlijk meer mogelijkheden, zowel voor stromende inhoud als voor een vastgelegde opmaak.

  De voordelen van digitaal publiceren

  Met Boekenplan digitaal publiceren opent vele deuren. Naast lage vaste kosten (uitgezonderd ePub3), zijn er talloze voordelen:

  • Gratis delen van je e-book binnen je netwerk
  • Tijdelijke gratis promoties
  • Gemakkelijk mee te nemen op e-readers
  • Flexibele prijsacties

  Het potentieel van e-books is nog niet bij iedereen bekend, maar de groeiende populariteit ervan zal dat snel veranderen. Met Boekenplan wordt digitaal publiceren een fluitje van een cent. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op, of stuur ons een e-mail. Samen ontdekken we de voordelen van uitgeven met Boekenplan!
   

   
  Boek uitgeven bij Boekenplan | boekenplan.nl | T 06-21278151

  Share |