Piraten perziken p-waarden

  « Terug

  omslag Statistiekboek Vince PendersPiraten, perziken en p-waarden | Statistiek

  'Piraten, perziken en p-waarden' kan fungeren als een op zichzelf staande, smaakmakende cursusstatistiek van Vince Penders lees nu dit smaakmakende boek met zijn bijzondere naam: ‘Piraten, perziken en p-waarden'.

   

  Helaas is deze uitgave uitverkocht. Goed alternatief en recenter is: Pirates, peaches and p-values van Vince Penders - Kijk op de Engelse versie van Boekenplan.

  Duidelijke lesmethode

  Waarschijnlijk ben je afgekomen op de geruchten over het handboek 'Piraten, perziken en p-waarden' van Vince Penders dat het absolute anders doet. Een lesmethode die jou begrijpt, die je serieus neemt, en die je inzicht écht kan verbeteren. Statistiek is een vak waar je nooit om hebt gevraagd; je studeert psychologie, gezondheid of een sociale wetenschap, en bent geen expert in de wiskunde. Maar omdat statistiek zo belangrijk is, ook voor jou, kun je er niet omheen. Zal het ooit spannender en concreter worden dan een spelletje van X'en en Y'en?

  Mijn antwoord: ja. Na twee jaar experimenteren, ervaring en creativiteit weet ik dat het mogelijk is: iedereen - en ik overdrijf niet - kan statistiek begrijpen. Voor je ligt mijn aanpak van kraakheldere en complete uitleg met een knipoog, vertaald naar papier, vergezeld door levendige opdrachten die je nieuwe vaardigheden meteen op de proef stellen. Je zult achtbanen testen, bananen tellen, snorren meten en nog veel meer. Het zal je slimmer maken dan je voor mogelijk had gehouden.

  Kortom: probeer het, en laat je overtuigen. Bouw mee aan de revolutie. Zie je jezelf als een perzik in statistiek? Nog even en je wordt een piraat!

  Grootste voordeel:

  van 'Piraten perziken en p-waarden' van Vince Penders: Een heel helder en leuk verhaal om statistiek te leren.

   

   

   

  Share |