Mosae Libro - Mondo en Sonetto

Mosae Libro - Mosae Mondo voor het juiste publiek

Een aantal uitgaven kan bij ons in aanmerking komen om ondergebracht te worden in ons fonds Mosae Libro en bepaalde reisboeken kunnen specifiek in het fonds Mosae Mondo hun weg vinden. Dit is van een aantal factoren afhankelijk. Redactie door een van onze vakkundige redacteuren is hierbij onder andere een vereiste. Na het lezen en beoordelen van het manuscript onderzoeken wij de mogelijkheden die de betreffende uitgave kan bieden op het gebied van productie, promotie en verkoop.

 

Mosae Libro

Het fonds van Boekenplan waarbij onze redactie in samenspraak met de auteur altijd aan een kritische rol speelt bij de totstandkoming van de publicatie. De eindredactie wordt door de uitgever verzorgd. Mosea Libro kent veel non-fictie uitgaven (geneeskunde, psychologie, coaching, spiritualiteit, filosofie, beauty en verzorging, muziek, opvoedkunde), maar is ook de imprint waaronder een reeks spannende boeken op de markt wordt gebracht.
Lees ook het blog: Sommige boeken verkopen als een tierelier

 

Mosae Mondo

In het fonds Mosae Mondo hebben wij reeds vele reisverhalen ondergebracht. Onze ervaring leert dat reisboeken vaak op effectieve manier een specifieke doelgroep kunnen aanspreken. De interesse van de beoogde lezers in kwestie en het onderwerp van het boek sluiten immers nauw bij elkaar aan. Ook uw reisverhaal kan mogelijk een bepaalde lezersdoelgroep aanspreken. Middels Mosae Mondo kunnen wij samen met u de mogelijkheden hierin nastreven.


lees meer over de reisverhalen van Mosae mondo

 

 

Mosae Sonetto

 

Mosae Sonetto is hagelnieuw fonds, we zijn begonnen om het vullen met de vele poezie- en gedichtenbundels die we in de loop van de tijd gemaakt hebben. Je kunt de bundels vinden in onze showroom van Mosae Sonetto. Bovendien zijn er 8.700 bundels te zien die in Nederland en Vlaanderen te koop zijn. 

 

Wilt u ook uw gedichtenbundel bij ons uitgeven? Bel mij dan gerust.

 

 

René Bouman 043-3581882.


Oude typemachine van Boekenplan