Auteur-boekuitgeven
Boek uitgeven, samen maken we er een succes van

Mosae Libro - Mosae Sonetto

Mosae Libro - Mosae Sonetto voor het juiste publiek

Een aantal publicaties zouden wel eens een plekje kunnen veroveren binnen ons Mosae Libro fonds. Speciaal voor poëzie hebben we Mosae Sonetto in het leven geroepen. Of een manuscript daar thuishoort, hangt van verschillende zaken af. Nadat we het manuscript zorgvuldig hebben doorgenomen en beoordeeld, gaan we na welke kansen er liggen op het vlak van productie, promotie en verkoop.

 

Mosae Libro
 

Het fonds van Boekenplan waarbij onze redactie in samenspraak met de auteur altijd een kritische rol speelt bij de totstandkoming van de publicatie. De eindredactie wordt door ons verzorgd. De verkoop verloopt altijd via onze distributiekanalen. Mosae Libro kent veel non-fictie uitgaven met verschillende onderwerpen zoals: geneeskunde, psychologie, coaching, spiritualiteit, filosofie, beauty en verzorging, muziek, opvoedkunde, reizen.
Lees ook het blog: Sommige boeken verkopen als een tierelier.

 

Wanneer u een manuscript heeft samengesteld dat u wilt laten beoordelen en wilt voorzien van een aantrekkelijke vormgeving, stellen wij daar een op maat gemaakt pakket voor samen.


Onze diensten in deeltrajecten voor een boek publiceren kunnen onder andere bestaan uit:

  • redactie en eindredactie
  • professioneel ontwerp omslag
  • opmaak binnenwerk
  • ISBN (gratis)
  • verkoop via diverse distributiekanalen: Centraal Boekhuis (tegenwoordig CB-Logistics), hierbij zijn bijna alle boekhandels aangesloten in Nederland en Vlaanderen en online boekhandels zoals bol.com en Amazon.nl
  • persberichten schrijven en versturen
  • aanmelden van uw boek bij de Koninklijke Bibliotheek
  • aanmelden bij Nederlandse Bibliotheek Dienst (NBD)

 

 

Mosae Sonetto

 

Mosae Sonetto is ons fonds voor de vele poezie- en gedichtenbundels die we in de loop van de tijd gemaakt hebben. U kunt de bundels vinden op Mosae Sonetto.

 

Wilt u ook uw gedichtenbundel bij ons uitgeven? Aarzel niet om ons te bellen.

 

 


Oude typemachine van Boekenplan