boek drukken
boek drukken 1 exemplaar

Distributie van uw boek zonder zorgen, zorgen voor succes

Distributiemogelijkheden

distributie

Distributie in Nederland en Vlaanderen

 

In Nederland en Vlaanderen worden boeken gedistribueerd via CB, wat staat voor Centraal Boekhuis. CB is een belangrijke schakel tussen uitgevers, boekhandels en bibliotheken en zorgt voor een efficiënte en snelle distributie van boeken door heel Nederland en Vlaanderen.

 

 

Het distributieproces van boeken via CB begint bij de uitgever. De uitgever levert de boeken aan bij CB, die vervolgens de boeken opslaat in het magazijn. Wanneer een boek besteld wordt door een boekhandel, bibliotheek of webwinkel, haalt CB het boek uit het magazijn en stuurt het op naar de besteller.

 

 

CB biedt verschillende services aan voor uitgevers en boekhandels. Zo kunnen uitgevers via CB de voorraadstatus van hun boeken bijhouden en krijgen ze inzicht in de verkoopcijfers. Boekhandels kunnen via CB boeken bestellen en hun voorraad beheren. Ook biedt CB een retourservice aan, waardoor boekhandels onverkochte boeken kunnen terugsturen naar CB.

 

 

Naast de distributie van boeken verzorgt CB ook de distributie van e-books en luisterboeken. Ook biedt CB diensten aan op het gebied van fulfillment, zoals het verpakken en verzenden van producten voor webwinkels.

 

 

Het distributiesysteem van CB zorgt voor een snelle en efficiënte levering van boeken door heel Nederland en Vlaanderen. Hierdoor kunnen boekhandels en webwinkels snel reageren op de vraag van hun klanten en kunnen lezers hun favoriete boeken snel in handen krijgen.

 

 

Wij houden u volledig op de hoogte wat de aantallen verkopen betreft.
Wij lichten graag de vele mogelijkheden in een gesprek toe. Neem daarvoor contact met ons op voor meer informatie.
 

Leestip:
Boek laten drukken zonder enige voorraad

 

Bel ons nu

Stuur ons een e-mail, we reageren snel

Of bel ons: T +31 43 3581882