boek drukken
boek drukken 1 exemplaar

Studiemateriaal | altijd actueel studiemateriaal

Studiemateriaal voor opleiders, altijd actueel studiemateriaal

Studiemateriaal voor opleiders, altijd actueel studiemateriaal

Weet u nog dat het noodzakelijk was om grote aantallen studiemateriaal te laten maken? Dit kwam doordat bij kleine bestellingen de stuksprijs te hoog werd en de levertijd een lange periode in beslag nam. Bovendien is de kans groot dat uw materiaal snel verouderde.

 

Bij Boekenplan is die tijd allang voorbij. Bij ons kunt u altijd uw werk actualiseren. Zo verdwijnt er nooit meer materiaal in de papiercontainer. Zo voorkomt u onnodige kosten en het milieu is er ook bij gebaat.

 

Printing on demand voor actueel studiemateriaal

Boekenplan hanteert voor een efficiënte aanpak de werkmethode printing on demand. Wanneer u hiervoor kiest heeft u altijd actueel cursusmateriaal in huis of als u wilt op de juiste cursusplaats of mogelijk op het huisadres van de cursist. Boekenplan heeft hiervoor alles in huis.

Het studiemateriaal kunnen we verwerken tot verschillende uitvoeringen:

  • ringband met losbladige inhoud
  • brochures
  • folders
  • Wire-O (metalen doorlopende ringen)
  • Studiemateriaal in boekvorm

Studente schrijft in noitieboekje - studiemateriaal Boekenplan 

Zeer korte levertijd

Door onze korte levertijden komt u nooit voor nare verrassingen te staan wanneer plotseling extra cursisten zich aanmelden waardoor u net materiaal te kort zou komen. Het is namelijk niet nodig een paar weken voor de cursusdatum een inschatting voor het benodigde aantal te maken. Het is bij Boekenplan goed mogelijk om de cursist zelf het benodigde materiaal te laten bestellen en te laten betalen zodat u dit tijd en werk scheelt. U ontvangt dan de opbrengst minus onze handlingkosten.
Kijk ook naar de distributiemogelijkheden.

 

 

Meer informatie

Meer weten over wat onze werkmethode voor u kan betekenen? Neem dan nu contact met ons op. T 043-3581882.

 

Mis geen informatie meer. Geef u op voor de nieuwsbrief.

 

Boek als relatiegeschenk de moeite waard

 

 

Het plaatje moet kloppen is mijn motto en dat hield Boekenplan bij de samenstelling van mijn boek Visagie by Marlou goed in de gaten. Met alle aandacht voor de vormgeving en het zoeken naar de juiste sfeerbeelden is mijn boek een prachtige uitgave geworden met leuke details op de cover, perfect passend bij het onderwerp. Ik gebruik het dagelijks als studieboek voor de leerlingen van mijn Professionele Visagie Opleiding maar het is ook bijzonder geschikt voor iedereen die interesse heeft in make-up en visagie.” - Marlou Reijnders