Auteur-boekuitgeven
Boek uitgeven, samen maken we er een succes van

Boek drukken in kleine oplage: Slim printen en snel leveren

Boek drukken in kleine oplage: Slim printen voor snelle levering

Geautomatiseerde printing on demand voor verzending binnen 24 uur

 

Bij veel producties is het drukken van boeken in kleine aantallen handig en efficiënt. Met Boekenplan is dit mogelijk dankzij een geautomatiseerde printing-on-demand (pod) methode. Bij pod wordt een boek pas gemaakt wanneer het besteld is, of dit nu in een boekhandel in Groningen is of via een online boekhandel in Brussel. Het gedrukte boek wordt direct afgeleverd op de plaats van bestemming. Hierdoor hoeft u niet te investeren in een grote voorraad die vaak in de weg staat. Bovendien vermijdt u het risico dat uw boeken onverkocht blijven.

Laat uitsluitend het benodigde aantal boeken maken en wij verzorgen dat ze op de juiste plaats(en) geleverd worden.

Neem nu contact met ons op. Hardcover boek drukken in kleine oplage hoort tot de mogelijkheden.

 

 

Wat je met een boek bij boekenplan kan doen, schrijven, lezen, leren, genieten    strepen van een spatel drukinkt

 

 

Wij kunnen uw boek snel leveren

Sommige auteurs en organisaties kiezen ervoor een hele kleine voorraad aan te houden om zo de investering in boeken klein te houden. Een nieuwe druk neemt slechts korte tijd in beslag waardoor u zonder grote voorraad alsnog snel kunt handelen.

 

 

Printing on demand is bijzonder milieuvriendelijk omdat er geen boek te veel wordt gedrukt. Lees hier meer over onze milieustrategie van Boekenplan.

 

 

Boek laten drukken en binden

Door het kiezen voor het laten drukken en binden in kleine oplage heeft u geen voorraad nodig en is uw uitgave nooit uitverkocht. Publicaties met enerzijds een kleinere markt maar anderzijds weliswaar een langere doorlooptijd aangaande relevantie en verwachte bestellingen kunnen daardoor goed bediend worden met printing on demand. Zo heeft u nooit een te grote voorraad in de gang staan maar is uw titel wel altijd te verkrijgen wanneer er vraag naar is.


Wanneer u, gebaseerd op de specifieke context van uw uitgave, de methode van printing on demand aanwendt is een boek drukken vanaf één exemplaar gesneden koek. Een boek uitgeven is dan betaalbaar omdat wij een boek kunnen drukken vanaf één exemplaar.


Een boek uitgeven zonder de investering in een voorraad boeken is nu werkelijkheid geworden. Veel van onze auteurs en organisaties waarvoor wij werken kiezen hiervoor.

Neem nu contact op om deze mogelijkheid te bespreken en schrijf u in voor onze nieuwbrief en mis de laatste info niet.

Wilt u uw uitgave in paperback, hardbound of nog anders? Lees dan de pagina uitvoeringen.

 

Bel boekenplan gerust of stuur een e-mail