Boekje drukken kleine oplage

Boekje drukken in kleine oplage

Binnen 24 uur leveren: Geautomatiseerd printen on demand voor directe boeklevering

 

Bij veel producties is het drukken van boeken in kleine aantallen handig en efficiënt. Met Boekenplan is dit mogelijk dankzij een geautomatiseerde print-on-demand (POD) methode. Bij POD wordt een boek pas gemaakt wanneer het besteld is, of dit nu in een boekhandel in Groningen is of via een online boekhandel in Brussel. Het gedrukte boek wordt direct afgeleverd op de plaats van bestemming. Hierdoor hoeft u niet te investeren in een grote voorraad die vaak in de weg staat. Bovendien vermijdt u het risico dat uw boeken onverkocht blijven. Terwijl iedereen boeken in grote aantallen kan drukken, biedt Boekenplan de mogelijkheid tot snelle levering binnen 24 uur.


Het juiste benodigde aantal boeken laten maken en die geleverd worden op de juiste plaats daar gaat het tegenwoordig om.
Neem nu contact met ons op. Hardcover boek drukken in kleine oplage hoort zeker tot de mogelijkheden.

 

 

Wat je met een boek bij boekenplan kan doen, schrijven, lezen, leren, genieten    strepen van een spatel drukinkt

 

 

Wij kunnen uw boek snel leveren

Sommige auteurs en organisaties kiezen ervoor een hele kleine voorraad aan te houden om zo de investering in boeken klein te houden. Een nieuwe druk neemt hooguit drie dagen in beslag waardoor u zonder grote voorraad alsnog snel kunt handelen.

 

 

Printing on demand is bijzonder milieuvriendelijk omdat er geen boek te veel wordt gedrukt. Lees hier meer over onze milieustrategie van Boekenplan.

 


Voor de Duitstalige- en Engelstalige markten hebben we samenwerkingsovereenkomsten gesloten met organisaties ter plaatse zodat ook daar printing on demand mogelijk is.


Boek laten drukken en binden

Door te kiezen voor uw boek laten drukken en binden in kleine oplage heeft u geen voorraad nodig en is uw uitgave nooit uitverkocht. Publicaties met enerzijds een kleinere markt maar anderzijds weliswaar een langere doorlooptijd aangaande relevantie en verwachte bestellingen kunnen daardoor goed bediend worden met printing on demand. Zo heeft u nooit een te grote voorraad op de gang staan maar is uw titel wel altijd te verkrijgen wanneer er vraag naar is.


Wanneer u, gebaseerd op de specifieke context van uw uitgave, de methode van printing on demand aanwendt is een boek drukken vanaf één exemplaar gesneden koek. Een boek uitgeven is zo plezierig en betaalbaar wanneer je een boek kunt drukken vanaf één exemplaar.


Een boek uitgeven zonder de investering in een voorraad boeken is nu werkelijkheid geworden. Veel van onze auteurs en organisaties waarvoor wij werken kiezen hiervoor.

Neem nu contact op om deze mogelijkheid te bespreken of schrijf u in voor onze nieuwbrief en mis de laatste info niet.

Wilt u uw uitgave in paperback, hardbound of nog anders? Lees dan de pagina uitvoeringen.
 

Boekje en nog veel meer...

Hieronder treft u de pluspunten aan als u met Boekenplan gaat samenwerken:

 • ISBN verzorgen evenals de barcode
 • Advies over uitvoering en promotie
 • Teksten en cover plaatsen bij de webshops
 • Aanmelding Koninklijke Bibliotheek
 • Voorraadbeheer op verschillende locaties
 • Uitgave is bij elke bij CB aangesloten boekhandel (98%) en webshop aangesloten te koop
 • Versturen van de boeken
 • Verpakkingsmateriaal geschikt voor zware boeken
 • Factureren en debiteurenbeheer
 • Videoproductie
 • Social media campagnes
 • SEO en SEA voor uw boek

Bel boekenplan gerust of stuur een e-mail

 

Leestip: Artkelen over boek drukken