Boek drukken kleine oplage

Boek drukken in kleine oplage

Boeken zonder voorraad binnen 24 uur leveren

 

Boeken drukken in kleine aantallen is bij veel producties een handige en efficiënte uitkomst. Boekenplan maakt dit mogelijk met een geautomatiseerde methode van printing on demand (POD). Zoals de term al aangeeft wordt er bij deze optie pas een boek gemaakt zodra het besteld is. Of dit nu in Groningen in de boekhandel is of in Brussel via een internetboekhandel. Het boek wordt nadat het gedrukt is direct afgeleverd op de plaats van bestemming. Dus u hoeft niet te investeren in een grote voorraad die voorlopig vaak in de weg staat. Bovendien weet u niet of al uw boeken wel verkocht gaan worden. Boek drukken met duizenden stuks tegelijk kan iedereen. Het juiste benodigde aantal boeken laten maken en die geleverd worden op de juiste plaats daar gaat het tegenwoordig om.
Neem nu contact met ons op. Hardcover boek drukken in kleine oplage hoort zeker tot de mogelijkheden.

 

 

Wat je met een boek bij boekenplan kan doen, schrijven, lezen, leren, genieten    strepen van een spatel drukinkt

 

 

Wij kunnen uw boek snel leveren

Sommige auteurs en organisaties kiezen ervoor een hele kleine voorraad aan te houden om zo de investering in boeken klein te houden. Een nieuwe druk neemt hooguit drie dagen in beslag waardoor u zonder grote voorraad alsnog snel kunt handelen.

 

 

Printing on demand is bijzonder milieuvriendelijk omdat er geen boek te veel wordt gedrukt. Lees hier meer over onze milieustrategie van Boekenplan.

 


Voor de Duitstalige- en Engelstalige markten hebben we samenwerkingsovereenkomsten gesloten met organisaties ter plaatse zodat ook daar printing on demand mogelijk is.


Boek laten drukken en binden

Door te kiezen voor uw boek laten drukken en binden in kleine oplage heeft u geen voorraad nodig en is uw uitgave nooit uitverkocht. Publicaties met enerzijds een kleinere markt maar anderzijds weliswaar een langere doorlooptijd aangaande relevantie en verwachte bestellingen kunnen daardoor goed bediend worden met printing on demand. Zo heeft u nooit een te grote voorraad op de gang staan maar is uw titel wel altijd te verkrijgen wanneer er vraag naar is.


Wanneer u, gebaseerd op de specifieke context van uw uitgave, de methode van printing on demand aanwendt is een boek drukken vanaf één exemplaar gesneden koek. Een boek uitgeven wordt zo plezierig en betaalbaar wanneer je een boek kunt drukken vanaf één exemplaar.


Een boek uitgeven zonder de investering in een voorraad boeken is nu werkelijkheid geworden. Veel van onze auteurs en organisaties waarvoor wij werken kiezen hiervoor.

Neem nu contact op om deze mogelijkheid te bespreken of schrijf u in voor onze nieuwbrief en mis de laatste info niet.

Wilt u uw uitgave in paperback, hardbound of nog anders? Lees dan de pagina uitvoeringen.
 

Boekje en nog veel meer...

Hieronder treft u de pluspunten aan als u met Boekenplan gaat samenwerken:

 • ISBN verzorgen evenals de barcode
 • Advies over uitvoering en promotie
 • Teksten en cover plaatsen bij de webshops
 • Aanmelding Koninklijke Bibliotheek
 • Voorraadbeheer op verschillende locaties
 • Uitgave is bij elke bij CB aangesloten boekhandel (98%) en webshop aangesloten te koop
 • Versturen van de boeken
 • Verpakkingsmateriaal geschikt voor zware boeken
 • Factureren en debiteurenbeheer
 • Videoproductie
 • Social media campagnes
 • SEO en SEA voor uw boek
Van uitzonderlijk belang voor  een Engelstalige uitvoering:
verkoop en verspreiding wereldwijd via Amazon

Bel boekenplan gerust of stuur een e-mail