Hoe kan ik een boek beter uitgeven, promoten en verkopen

  Alle berichten gepubliceerd in

  Juni 2016

  Een boek personaliseren is aantrekkelijk en simpel

  een ex libris in je boek

  Iedereen is verrast als je een boek met je eigen naam erin ontvangt

  Een boek laten drukken is één ding maar personaliseren is onovertroffen waardevol.
  Je boek personaliseren is een geweldige mogelijkheid om je boek als cadeau aan te bieden.

   

  Een prima relatiegeschenk dus. Een Ex-libris of een pagina met een speciale boodschap invoegen is allemaal zonder extra kosten mogelijk. Ook is het mogelijk om het omslag aan te passen, hiervoor vragen we wel een kleine bijdrage.

   

  Boek personaliseren vanaf 1 exemplaar

   

  Voor een Ex-libris en de extra pagina kunnen we al een boek maken per 1 exemplaar met een levertijd van ongeveer drie dagen. Op de site www.1boek.nl is het nu mogelijk om bijna alle uitgegeven boeken van Boekenplan te personaliseren in verschillende vormen.

   

  Creëer nu eenvoudig je cadeau of relatiegeschenk

   

  Neem een kijkje op onze site en of neem contact met ons op: rene@boekenplan.nl of 043-3581882.

   

  Ontdek nu de mogelijkheden van je boek als relatiegeschenk

   

  Tip voor een relatiegeschenk

  Share |

  Boek drukken of kan het anders

  bijzonder boekenmagazijn in China

  Geen voorraad boeken meer nodig als u voor Boekenplan kiest

  Boek laten drukken per exemplaar is bij veel producties een handige en efficiënte uitkomst. Boekenplan maakt dit mogelijk met een geautomatiseerde methode van (POD) printing on demand.

  Zoals de term al aangeeft wordt er bij deze optie pas een boek gemaakt zodra het besteld is of dit nu in Groningen in de boekhandel is of in Brussel via een internet boekhandel. Het wordt nadat het gedrukt is direct afgeleverd op de plaats van bestemming. Dus u hoeft niet te investeren in een voorraad die voorlopig alleen in de weg staat. Bovendien weet u niet of al uw boeken wel verkocht gaan worden. Want duizenden boeken drukken kan iedereen maar het juiste benodigde aantal drukken daar gaat het tegenwoordig om.

   

  Drukken per bestelling

  Sommige auteurs en organisaties kiezen ervoor een hele kleine voorraad aan te houden om zo de investering in boeken klein te houden. Want een nieuwe druk neemt hooguit drie dagen in beslag.
  Printing on demand (POD) is bijzonder milieuvriendelijk omdat er geen boek te veel wordt gedrukt. Lees hier meer over onze milieustrategie van Boekenplan.

   

  Boek drukken/printen

  Door te kiezen voor printing on demand heeft u geen voorraad nodig en is uw uitgave nooit uitverkocht. Publicaties met enerzijds een kleinere markt maar anderzijds weliswaar een langere doorlooptijd aangaande relevantie en verwachte bestellingen kunnen daardoor goed bediend worden met printing on demand. Zo heeft u nooit een te grote voorraad op de gang staan maar is uw titel wel altijd te verkrijgen wanneer er vraag naar is.
   

  Printing on demand

  Wanneer u, gebaseerd op de specifieke context van uw uitgave, de methode van printing on demand aanwendt is een boek drukken vanaf één exemplaar gesneden koek. Een boek uitgeven wordt zo plezierig en betaalbaar wanneer je een boek kunt drukken vanaf één exemplaar.
  Boek uitgeven zonder de investering in een voorraad boeken in nu werkelijkheid geworden. Al onze auteurs en organisaties waarvoor wij werken kiezen hiervoor.

   

  Neem contact op om deze mogelijkheid te bespreken, 043-3581882.

   

   

   

  Leestips:
  leenrecht in Nederland
  Wat moet er in het colofon staan

   

  Share |