Algemene informatie over Boekenplan

Algemene informatie over Boekenplan

info-boekenplan

Innovatie, klantgericht en servicegericht

 

Boekenplan is een Nederlandse uitgeverij die schrijvers helpt bij het publiceren van hun boeken. Het bedrijf is opgericht in 2002 en heeft sindsdien honderden auteurs geholpen bij het publiceren van hun werk.

Boekenplan biedt verschillende diensten aan schrijvers, waaronder redactie, vormgeving, drukwerk en distributie. Schrijvers kunnen zelf kiezen welke diensten ze willen afnemen, afhankelijk van hun behoeften en budget.

Een van de voordelen van het werken met Boekenplan is dat schrijvers de volledige controle hebben over hun boek. Ze behouden het auteursrecht en kunnen zelf beslissen over de inhoud en het ontwerp van hun boek. Boekenplan biedt alleen ondersteuning en expertise om het proces soepel te laten verlopen.

Het publiceren van een boek kan een lang en ingewikkeld proces zijn, vooral voor beginnende schrijvers. Boekenplan biedt professionele ondersteuning en begeleiding om schrijvers te helpen bij het publiceren van hun boek. Het bedrijf heeft een team van ervaren redacteuren, vormgevers en drukkers die samenwerken om het beste resultaat te behalen.

Boekenplan biedt ook verschillende publicatiepakketten aan, afhankelijk van de behoeften en het budget van de schrijver. De pakketten variëren in prijs en diensten, van een basispakket met alleen redactie en drukwerk tot een premium pakket met uitgebreide marketingondersteuning.
 

Boek uitgeven en letters - boekenplan zonder klinkers

In het kort

Boekenplan is een uitgeverij die schrijvers ondersteunt bij het publiceren van hun boeken. Het bedrijf biedt professionele diensten zoals redactie, vormgeving, drukwerk en distributie. Schrijvers behouden de volledige controle over hun boek en kunnen kiezen uit verschillende publicatiepakketten afhankelijk van hun behoeften en budget. Het bedrijf heeft ook een online platform genaamd Boekenplan Online waar schrijvers toegang hebben tot verschillende tools en middelen om hun boek te publiceren.

 

 

 

Neem gerust contact met ons op

 

 

 

 

Kwaliteit en ervaring

 

 

 

Bij Boekenplan zetten we ons altijd in voor u als klant en voor een goed, kwalitatief resultaat. Onze aanpak is gebaseerd op kennis, ervaring, intuïtie en flexibiliteit waardoor onze klanten meer dan tevreden zijn over hun uitgave.

 

 

Wij geloven in anders denken en ondernemen met passie. Het centraal stellen van de klant, vernieuwing, vakkennis en de beste klantenservice zijn de kenmerkende pijlers van ons bedrijf. Wij maken, verkopen en publiceren prachtige boeken die garant staan voor een unieke beleving. Vanwege onze service is Boekenplan uitgeroepen tot beste bedrijf in de regio Maastricht. Lees hier wat klanten van ons vinden.

 

 

De voordelen voor u als klant:

  • kennis van het uitgevers- en boekenvak
  • "tools" van de uitgeverij
  • oplage vanaf 1 exemplaar, dus geen noodzakelijke investering en voorraad/opslagkosten
  • persoonlijke begeleiding
  • 24/7 beschikbaar
  • samenwerking met professionele boekendrukkers, vakbekwame redacteuren, manuscriptbeoordeling, correctoren en vormgevers