Snelheid belangrijk? Laat uw proefschrift bij ons drukken

Planning van uw proefschrift als snelheid moet

planning

Om probleemloos te produceren: Neem vroegtijdig contact met ons op voor uw dissertatie

 

Om problemen tijdens de productie te voorkomen is het gewenst om vroegtijdig contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan aan de hand van uw voorlopig digitaal bestand aanwijzingen geven voor de voortgang, een te voorzien tijdschema opstellen en eventueel een offerte maken. Een planning is ook belangrijk omdat de promotiecommissie een bepaalde periode voorschrijft om het proefschrift te ontvangen en te evalueren.

 

Wij kunnen, als u dat graag wilt om tijd te besparen, de hele opmaak voor u doen. Een uitzondering is dat we geen formules verwerken in verband met foutgevoeligheid. Wij maken graag een prijsopgave voor u.

 

Een goede planning voor uw dissertatie is noodzakelijk. Voor het maken van de planning is de promotiedatum en zeker ook de pedeldatum van belang. Deze is meestal het uitgangspunt voor de gehele planning. Deze datum wisselt per universiteit en varieert van 2 tot 6 weken. Controleer deze data om problemen te voorkomen. De boeken worden uiterlijk een paar dagen voor de pedeldatum geleverd.
 

Neem contact op voor een exacte leverdatum: T. +31 6 21278151

 

tips binnenwerk dissertatie

 

 

 

Minderbroedersberg