Proefschrift ontwerpen - professionele vormgeving

Proefschrift ontwerpen

De magie van professionele proefschrift vormgeving

 

Betreed de betoverende wereld van academische meesterwerken - proefschriften! Deze onmisbare documenten zijn de parels van de academische wereld, het summum van jarenlang zwoegen en onderzoek. Een bron van kennis en ontwikkeling binnen specifieke vakgebieden. Maar wist je dat er nog een cruciaal element is dat het verschil maakt tussen een gewoon proefschrift en een adembenemend kunstwerk? Dat is waar professionele vormgeving haar intrede doet. Een subliem ontworpen proefschrift benadrukt niet alleen de academische waarde, maar biedt ook een weergaloze presentatie van het onderzoek. Dus, stap binnen in de wereld van prachtige ontwerpen en ontdek hoe deze kunstvorm de grenzen verlegt van wat een proefschrift kan zijn!

 

 

Een professionele vormgeving ondersteunt de hoge academische norm van het onderzoek

Het ontwerpen van een proefschrift is echter geen eenvoudige taak. Veel promovendi hebben al hun tijd en aandacht nodig voor het afronden van hun onderzoek en het schrijven van hun dissertatie. Het maken van een goed doordachte lay-out en het gereedmaken van zowel het binnenwerk als de omslag voor de drukker vergt expertise en ervaring op het gebied van vormgeving.

Uitgebreide begeleiding

Bij Boekenplan begrijpen we de uitdagingen waarmee promovendi worden geconfronteerd. Daarom bieden we een uitgebreide dienstverlening aan voor het ontwerpen van proefschriften. U heeft bij ons de keuze om zelf aan de slag te gaan met het ontwerp, waarbij wij u voorzien van alle benodigde informatie en begeleiding. Als alternatief kunnen wij ook het volledige ontwerpproces uit handen nemen en uw proefschrift gereed maken voor de drukker.
 

Samenwerking

Wanneer u ervoor kiest om met ons samen te werken, krijgt u een vast contactpersoon toegewezen die u gedurende het hele proces begeleidt. Deze persoon zal uw wensen en voorkeuren met betrekking tot het ontwerp bespreken en ervoor zorgen dat alle proeven op de afgesproken tijd worden geleverd. Binnen twee weken heeft u al de eerste proef in huis, zodat u tijdig feedback kunt geven en eventuele aanpassingen kunnen worden doorgevoerd.
 

Met onze expertise en ervaring zorgen wij ervoor dat uw proefschrift de professionele uitstraling krijgt die het verdient. Wij begrijpen het belang van een goed vormgegeven proefschrift en streven ernaar om een ontwerp te creëren dat zowel de inhoudelijke kwaliteit als de academische norm van uw onderzoek ondersteunt.
 

Als u op zoek bent naar professionele hulp bij het ontwerpen van uw proefschrift, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen en uw wensen te bespreken. Samen zorgen we ervoor dat uw proefschrift een waardevolle bijdrage levert aan uw academische carrière.
 

Proefschriften van Nederlandse Universiteiten genieten veel aanzien. Een professionele vormgeving van uw dissertatie ondersteunt de hoge academische norm van het onderzoek.

 

Wij helpen u met alle plezier. Neem contact met ons op, wij bespreken graag uw wensen. Een vast contactpersoon zal u door het hele proces begeleiden. Alle proeven komen op de afgesproken tijd aan evenals de boeken.

 

cover proefschrift Andres Mideros gedrukt door Boekenplan

 

Voordelen Boekenplan

  • Strakke planning, u hoeft zich geen zorgen te maken;
  • Ook de correcties die na de opmaak komen zorgen niet voor extra kosten;
  • Voorlopige opmaak in afwachting van de goedkeuring van de leescommissie is bespreekbaar;
  • Wij werken niet met standaard templates, de opmaak is maatwerk zonder dat de kosten stijgen;
  • Uw contactpersoon is ook buiten kantoortijd bereikbaar, handig bijvoorbeeld bij tijdsverschil;
  • U ontvangt na alle digitale proeven ook een fysiek proefboek. Dit boek is identiek aan de uiteindelijk te leveren boeken, tenzij u natuurlijk nog wijzigingen wenst aan te brengen.

 

Ontwerp proeven en controle

Na het doorspreken van uw wensen voor omslag en binnenwerk maken wij voor de eerste pagina’s van het binnenwerk een aantal proefpagina’s. Na uw fiat maken wij het gehele proefschrift op. U ontvangt van ons digitale proeven.

Na ontvangst van deze pdf kunt u aan de slag met de controle, wij verwerken de door u doorgegeven correcties. Na uw goedkeuring op de laatste proef maken wij het proefboek.

 

Uw boeken

Na uw akkoord op het voorbeeldboek zal de aflevering, afhankelijk van de gekozen uitvoering, binnen 4 tot 6 dagen plaatsvinden.

Bel ons direct voor meer informatie, 043-3581882

 

Proefschrift drukken, de mogelijkheden

 

Nabestellen? Dat gaat eenvoudig bij Boekenplan. Een proefschrift drukken vanaf 1 exemplaar of in ieder geval in kleine aantallen is ons dagelijks werk. Voorraad aanhouden is niet nodig, zeker niet omdat wij na 2 werkdagen uw bestelling verzenden.

 

Proefschrift uitgeven

 

Een handelseditie uitgeven is bij Boekenplan mogelijk, zonder extra kosten, in papierenvorm en als e-book. Een handelseditie die wij drukken, kost u niets. U verdient aan uw onderzoek. Uw thesis uitgeven, er zijn een drietal mogelijkheden.

1. via onze webshop

2. Via CB-Logistics zodat uw uitgave bij bijna alle boekhandels in Nederland en Vlaanderen bestelbaar is.

3. Via Amazon kunnen we uw dissertatie internationaal beschikbaar stellen.

Samen bepalen wij de verkoopprijs die mede afhankelijk is van de keuze van het verkoopkanaal.
 

Digitaal proefschrift (e-book)

Boekenplan kan naast, of in plaats van, uw proefschrift op papier een elektronisch publicatie laten verschijnen, met een eigen ISBN.
 

Promotie van uw proefschrift

Wij versturen, in overleg met u, een professioneel persbericht waar de journalisten op kunnen reageren. Wij versturen dit bericht naar de media. De contacten met de journalisten lopen ook via ons. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Lees ook meer over de tips voor het binnenwerk van uw proefschrift.

 

Contact