proefschrift ontwerpen en drukken - academisch uitgaven

Proefschrift lay-out

Proefschrift ontwerpen

De tijd dringt, de promotiedatum staat vast. Nu uw proefschrift nog ‘even’ opmaken. Uw andere werkzaamheden, die alle tijd en aandacht volledig opeisen, dwingen u om maatregelen te nemen.

 

Uw keuze

U staat voor de keuze: u vraagt Boekenplan om alle informatie zodat uzelf aan de slag kunt met het ontwerp tot en met een drukklaar document of wij gaan voor u aan het werk met de lay-out en maken uw documenten – binnenwerk en omslag – gereed voor de drukker. U heeft binnen twee weken de eerste proef in huis.

 

Proefschriften van Nederlandse Universiteiten genieten veel aanzien. Een professionele vormgeving van uw dissertatie ondersteunt de hoge academische norm van het onderzoek.

 

Wij helpen u met alle plezier. Neem contact met ons op, wij bespreken graag uw wensen. Een vast contactpersoon zal u door het hele proces begeleiden. Alle proeven komen op de afgesproken tijd aan evenals de boeken.

 

cover proefschrift Andres Mideros gedrukt door Boekenplan

 

Voordelen Boekenplan

  • Strakke planning, u hoeft zich geen zorgen te maken;
  • Ook de correcties die na de opmaak komen zorgen niet voor extra kosten;
  • Voorlopige opmaak in afwachting van de goedkeuring van de leescommissie is bespreekbaar;
  • Wij werken niet met standaard templates, de opmaak is maatwerk zonder dat de kosten stijgen;
  • Uw contactpersoon is ook buiten kantoortijd bereikbaar, handig bijvoorbeeld bij tijdsverschil;
  • U ontvangt na alle digitale proeven ook een fysiek proefboek. Dit boek is identiek aan de uiteindelijk te leveren boeken, tenzij u natuurlijk nog wijzigingen wenst aan te brengen.

 

Ontwerp proeven en controle

Na het doorspreken van uw wensen voor omslag en binnenwerk maken wij voor de eerste pagina’s van het binnenwerk een aantal proefpagina’s. Na uw fiat maken wij het gehele proefschrift op. U ontvangt van ons digitale proeven.

Na ontvangst van deze pdf kunt u aan de slag met de controle, wij verwerken de door u doorgegeven correcties. Na uw goedkeuring op de laatste proef maken wij het proefboek.

 

Uw boeken

Na uw akkoord op het voorbeeldboek zal de aflevering, afhankelijk van de gekozen uitvoering, binnen 4 tot 6 dagen plaatsvinden.

Bel ons direct voor meer informatie, 043-3581882

 

Proefschrift drukken, de mogelijkheden

 

Nabestellen? Dat gaat eenvoudig bij Boekenplan. Een proefschrift drukken vanaf 1 exemplaar of in ieder geval in kleine aantallen is ons dagelijks werk. Voorraad aanhouden is niet nodig, zeker niet omdat wij na 2 werkdagen uw bestelling verzenden.

 

Proefschrift uitgeven

 

Een handelseditie uitgeven is bij Boekenplan mogelijk, zonder extra kosten, in papierenvorm en als e-book. Een handelseditie die wij drukken, kost u niets. U verdient aan uw onderzoek. Uw thesis uitgeven, er zijn een drietal mogelijkheden.

1. via onze webshop

2. Via CB-Logistics zodat uw uitgave bij bijna alle boekhandels in Nederland en Vlaanderen bestelbaar is.

3. Via Amazon kunnen we uw dissertatie internationaal beschikbaar stellen.

Samen bepalen wij de verkoopprijs die mede afhankelijk is van de keuze van het verkoopkanaal.

Digitaal proefschrift (e-book)

Boekenplan kan naast, of in plaats van, uw proefschrift op papier een elektronisch publicatie laten verschijnen, met een eigen ISBN. Met de internationale verspreiding in gedachte is internationaal uitgeven de uitkomst. Geen langdurige en kostbare postverzending meer. De verspreiding loopt via diverse distributeurs.

 

Promotie van uw proefschrift

Wij versturen, in overleg met u, een professioneel persbericht waar de journalisten op kunnen reageren. Wij versturen dit bericht naar de media. De contacten met de journalisten lopen ook via ons. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Lees ook meer over de tips voor het binnenwerk van uw proefschrift.

 

Contact

 

"Ik haat statistiek" - Eén advies voor 'haters'