Auteur-boekuitgeven
Boek uitgeven, samen maken we er een succes van

Lees de tips: zelf uw boek uitgeven, wij helpen u graag

Boek uitgeven: Bereik het succes van zelfpublicatie!

uitgeverij

Stap in de schijnwerpers - Geef uw werk uit in eigen beheer!

 

Stel u voor: uw woorden, gedrukt op de pagina's van boeken die worden bewonderd. Een ambitie die velen verlangen, maar slechts een aantal realiseren. Laat u niet ontmoedigen door de beperkte mogelijkheden die traditionele uitgevers bieden, noch door de overweldigende gedachte van alle taken die op u afkomen. Wij hebben dé perfecte oplossing voor u!
 

Ontdek een wereld van onafhankelijkheid en creatieve vrijheid. Bij ons kunt u uw boek in eigen beheer uitgeven, zonder concessies te doen aan kwaliteit of bereik. Het is uw kans om uw verhaal te delen met de wereld, zonder belemmeringen.
 

Wij staan aan uw zijde gedurende het hele proces, van het vormgeven van uw boek tot het op de markt brengen ervan. Met onze deskundige begeleiding en ondersteuning hoeft u zich nooit alleen te voelen in dit avontuur. Samen maken we van uw boek een succes.
 

Dus waar wacht u nog op? Neem contact met ons op en geef uw boek de kans die het verdient.

 

 

Onze aanpak

 

Wij bieden u een groot aantal diensten aan waardoor u het traditionele uitgeven op velerlei gebied ervaart zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Download het white paper: 29-tips op weg naar een succesvolle publicatie, zie onderaan de pagina.

 

Wij hebben de nodige ervaring in de uitgeverswereld om u aan te geven waar de interessante mogelijkheden zitten. Deze ervaring zetten wij ook in als u bij ons uw boek laat drukken.
 

 

Op zoek naar specifieke voordelen?

Wilt u snel meer weten over onze specifieke voordelen voor u? Samen komen we verder. Bel ons gerust en wij nemen de tijd om alles helder te krijgen. Want uw eigen boek uitgeven is een serieuze zaak: 043-3581882.

 

 

Boekpromotie en marketing voor schrijvers

Ziet u ertegenop om zelf en uw boek te promoten? Heeft u geen idee waar u moet beginnen? In Marketing voor schrijvers, uitgegeven door Boekenplan, geeft Maria Staal tips om de marketing en promotie van uw boek makkelijker te maken. Dit boek mag u niet missen als u zelf een boek wilt uitgeven.

 

Neem contact met ons op!

 

 


Via de onderstaand formulier kunt u het gratis tips 28 tips plus 1 bonus voor het succesvol uitgeven van uw boek downloaden. U ontvangt het direct. Pas de tips toe direct toe en krijg meer lezers.
 

boekenplan geeft gratis 29-tips


 

Ja, ik ontvang graag veel tips

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.