Auteur-boekuitgeven
Boek uitgeven, samen maken we er een succes van

Lees de tips: zelf uw boek uitgeven, wij helpen u graag

Boek uitgeven: Bereik het succes van zelfpublicatie!

uitgeverij

Stap in de schijnwerpers - Geef uw werk uit!

 

Het uitgeven van uw eigen boek is een spannende en lonende reis die vele anderen al met succes hebben afgelegd. Talloze schrijvers, van debutanten tot gerenommeerde auteurs, hebben ervoor gekozen om hun werk zelf uit te geven en hebben hiermee indrukwekkende resultaten behaald.
 

Door zelf uw boek uit te geven, sluit u zich aan bij een groeiende gemeenschap van onafhankelijke auteurs die hun creatieve visie rechtstreeks delen met lezers over de hele wereld. U kunt uw unieke stem laten horen en direct contact maken met uw publiek, zonder tussenpersonen of beperkingen.
 

Hieronder aan de pagina delen we graag 29 essentiële tips en stappen die u kunt nemen om zelf uw boek succesvol uit te geven, met de geruststellende wetenschap dat u wordt ondersteund door een gemeenschap van gelijkgestemde schrijvers en professionals die u begeleiden op uw reis naar succesvol auteurschap.
 

Begin met een plan

Een goed begin is het halve werk. Start met een duidelijk plan voor uw boekproject. Dit omvat het definiëren van uw doelgroep, het bepalen van de inhoud en structuur van uw boek, en het opstellen van een realistische tijdslijn voor het schrijven, redigeren, ontwerpen, publiceren, en promoten van uw boek. Een duidelijk plan helpt u gefocust en gemotiveerd te blijven gedurende het gehele proces.

 

Dus waar wacht u nog op? Neem contact met ons op en geef uw boek de kans die het verdient.

 

 

Onze aanpak

 

Wij bieden u een groot aantal diensten aan waardoor u het traditionele uitgeven op velerlei gebied ervaart zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Download het white paper: 29-tips op weg naar een succesvolle publicatie, zie onderaan de pagina.

 

Wij hebben de nodige ervaring in de uitgeverswereld om u aan te geven waar de interessante mogelijkheden zitten. Deze ervaring zetten wij ook in als u bij ons uw boek laat drukken.
 

 

Op zoek naar specifieke voordelen?

Wilt u snel meer weten over onze specifieke voordelen voor u? Samen komen we verder. Bel ons gerust en wij nemen de tijd om alles helder te krijgen. Want uw eigen boek uitgeven is een serieuze zaak: 043-3581882.

 

Plan een belafspraak voor 15 minuten
 

Boekpromotie en marketing voor schrijvers

Ziet u ertegenop om zelf en uw boek te promoten? Heeft u geen idee waar u moet beginnen? In Marketing voor schrijvers, uitgegeven door Boekenplan, geeft Maria Staal tips om de marketing en promotie van uw boek makkelijker te maken. Dit boek mag u niet missen als u zelf een boek wilt uitgeven.

 

 


Via het onderstaande formulier kunt u 28 gratis tips plus 1 bonus ontvangen voor het succesvol uitgeven van uw boek. U ontvangt ze direct. Pas de tips direct toe en vergroot uw lezerspubliek.

boekenplan geeft gratis 29-tips


 

Ja, ik ontvang graag veel tips

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.