Proefschrift maken | garantie op tijdige levering

Proefschrift maken Maastricht

Proefschrift maken succesvol? Dit vergt aandacht en zorg

 

Vier of vijf jaar besteedt u veel energie en aandacht aan het maken van uw proefschrift of dissertatie. Als de datum van promotie nadert, is het tijd om uw proefschrift op te maken en te laten drukken. U wilt de kwaliteit van uw werk óók daarin terugzien, toch? Ontdek hoe Boekenplan in Maastricht u helpt bij de complete verzorging van uw proefschrift.

 

Wat boekenplan met een thesis kan doen

 

 

Dit is wat u van ons kunt verwachten

 

Of u nu een nog op te maken Word document of een drukklaar PDF inlevert, wij begeleiden u stap voor stap met de afronding van uw proefschrift. Zo kunnen wij uw thesis beschikbaar maken voor verkoop via internetkanalen en bieden wij de mogelijkheid tot het maken van een digitale versie in Epub. Boekenplan is gespecialiseerd in het full service verzorgen van de productie van boeken. Denk daarbij ook aan een omslag voor uw dissertatie. Hierop besparen is zonde. 

 

Een omslag is het eerste wat vakgenoten en andere belangstellenden van uw onderzoeksresultaten zien. Daarom is het erg belangrijk om voor deze eerste indruk een goede vormgever te kiezen. Boekenplan werkt samen met vaste professionals op dit gebied. Een korte samenvatting van de inhoud op de achterzijde, vaak zo’n 150 tot 200 woorden, is de basis voor de thesisontwerp. Uiteraard zal de ontwerper de definitieve titel, ondertitel en auteursnaam moeten hebben. U beschrijft waar het onderzoek over gaat, welke vragen centraal staan en wie de doelgroep is. Ook kunt u kort iets over uzelf vertellen. Deze teksten zijn voor de vormgever een eerste kennismaking met uw proefschrift. Vanzelfsprekend kunt u fotomateriaal en illustraties aanleveren voor het omslag. Deze moeten wel van goede kwaliteit zijn en - wegens beeldrechten - niet zomaar van internet gehaald zijn.

 

Alle mogelijkheden en voordelen op een rij.

Wanneer u uw proefschrift door Boekenplan Maastricht laat verzorgen, bent u verzekerd van:

  • vormgeving en boekopmaak, u kunt bij ons rekenen op persoonlijke begeleiding
  • verkoop via onze webwinkel en alle grote internetsites, waaronder Bol.com en boekhandels in Nederland en België
  • uw proefschrift maken met ISBN
  • publiciteit door het sturen van persberichten en eventueel recensie-exemplaren naar alle relevante media
  • drukken en afwerken van de proefschriften, inclusief gratis stellingenblad en uitnodigingen
  • internationale distributie
  • e-book mogelijk in PDF evenals E-Pub
  • u ontvangt een garantie op tijdige levering

 

Proefschrift maken? Doe het samen met Boekenplan

Voor kwaliteit en uitstekende resultaten bent u bij ons aan het goede adres. Het voordeel van samenwerken met Boekenplan is dat u ook de diensten van een uitgeverij kunt afnemen. Mocht u een handelseditie willen, dan zorgen wij ervoor dat uw proefschrift wereldwijd verkrijgbaar is. Van elk verkocht exemplaar ontvangt u vervolgens een aantrekkelijke royalty. Bespaar uzelf een hoop tijd en energie en geef dit laatste onderdeel uit handen aan een betrouwbare partner. Wij adviseren u in elk geval om in een vroeg stadium contact met ons op te nemen. Zo kunnen we alles doornemen en kunt u op uw gemak beslissen van welke mogelijkheden u gebruik wilt maken.

 

PS: Nu extra voordelig met groepskorting

 

Als meerdere aio’s aangeven om bij Boekenplan hun proefschrift te laten maken, dan ontvangt u per deelnemer een korting van 2%. Dus, bestaat de groep uit 5 personen dan krijgt iedere deelnemer 10% korting. Deze korting kan oplopen tot maximaal 15% korting.

 

 

button: bel of mail boekenplan direct