Informatiebijeenkomst

Informatiebijeenkomsten

Op regelmatige basis kunnen wij informatiebijeenkomsten organiseren voor promovendi die bijna gereed zijn met hun onderzoek en graag meer willen weten over het laten drukken van uw proefschrift bij Boekenplan. Als u in uw omgeving meerdere aio’s kent die ook graag meer willen weten over opmaken, drukklaar maken, het proefschrift laten drukken en het uitgeven ervan, dan organiseren wij graag voor u een informatiebijeenkomst. Minimaal rekenen wij op vijf geïnteresseerden. Bel ons gerust voor meer informatie, 043-3581882. Lees ook over onze aantrekkelijke groepskorting.
 

Een dergelijke bijeenkomst is erg handig ter voorbereiding om zo een drukklaar document te kunnen aanleveren. En om tot goede kwaliteit te komen. Dit geeft in de spannende eindfase geen stress over de productie van uw proefschrift waardoor u dit traject ontspannen tegemoet kunt zien. U bent immers verzekerd van een mooi proefschrift. Uw dissertatie laten drukken bij Boekenplan lijkt ons alleen daarom al de meest intelligente keuze.


Wat komt allemaal aan bod?

Wij willen graag de volgende onderwerpen doornemen:

  • opmaken van binnenwerk en omslag
  • hoe lever je een drukklaar PDF document aan
  • hoe ga je om met een barcode en een ISBN?
  • wat is het verschil: je proefschrift laten drukken of uitgeven
  • alle resterende vragen van de deelnemers

 

Duur van de bijeenkomst

Afhankelijk van de grootte van de groep en de hoeveelheid vragen rekenen wij vaak op een duur van een uur tot anderhalf uur.
 

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met Boekenplan. Bel 043-3581882 of stuur een e-mail naar info@boekenplan.nl