Ontdek hoe u boeken laat drukken zonder onnodige voorraad

Boek drukken 1 exemplaar

boeken maken

boekenplan met digitale productie en voorraadafhandeling

Hoe het mogelijk is om zonder voorraad direct te leveren

 

Bij productie van publicaties of boeken kiezen veel organisaties voor een grote(re) oplage. Prijstechnisch bent u dan misschien goedkoper uit. Maar wat als de vraag achterblijft bij uw verwachting? Dan zit u met een voorraad waarmee niets of nauwelijks iets gebeurt.

 

U kunt, om herhaling te voorkomen, een volgende keer kiezen voor een veiliger een gratis PDF. Dit haalt het echter nooit bij de beleving van een boek. Het past ook eigenlijk niet bij de gewenste uitstraling van uw organisatie. Wilt u liever kwaliteit en iets tastbaars bieden, maar geen (grote) voorraad erop nahouden? Boekenplan produceert ook in kleine oplages. Al vanaf 1 exemplaar. Ontdek hoe Boekenplan u helpt om zonder voorraad, direct te leveren zonder dat u concessies doet aan de prijs en kwaliteit.

 

 

Laat het boek drukken nadat het is aangekocht

Bij Boekenplan kunnen wij zeer kleine hoeveelheden boeken printen en zelfs per bestelling 1 exemplaar bij de aanvrager bezorgen, als de bestanden drukklaar zijn, binnen drie dagen in huis. Ook het verzorgen van de facturatie voor u is daarbij een van de vele mogelijkheden. De gehele productie van printing on demand is geautomatiseerd en daardoor ontvangt u met een paar dagen de boeken op de plek waar u ze wilt hebben.

 

Iedere onderneming of organisatie kent natuurlijk een drukker, maar niet iedere drukker is goed in het drukken van boeken. Boekenplan werkt uitsluitend met gespecialiseerde boekendrukkers. Dit leidt niet alleen tot een beter product, maar ook in een veel betere prijs. Deze kan, zoals blijkt uit onze ervaring, tot wel 40 % lager zijn.

 

'Boek drukken 1 exemplaar': vanzelfsprekende, betrouwbare kwaliteit

 

Welke boekproductie u ook kunt gebruiken, Boekenplan maakt hier een kwalitatief hoogstaand product van.
Wij denken daarbij aan:

 

Uiteraard toegespitst op uw wensen door een op maat gemaakte oplossing. Boekenplan werkt namelijk met een paar sterke strategieën die soepel kunnen worden ingezet naargelang de specifieke context van uw organisatie. Zowel printing on demand als drukken behoren tot de mogelijkheden waardoor iedere boekproductie zo goed mogelijk wordt uitgevoerd. Boekenplan meer dan boek maken alleen.

 

 

De voordelen van Boekenplan voor uw organisatie op een rijtje:

voorraad is onnodig

lage investeringskosten

ons distributiesysteem, ook voor uw reeds bestaande publicaties

verkoop via onze webwinkel ook internationale verkoop via Amazon

1 boek leveren wij in 3 werkdagen, bij 1.000 max in 5 werkdagen

professionele vormgeving en opmaak

kwaliteitsdruk

personaliseren is gemakkelijk

e-books (ePub)

 

Wilt u snel meer weten over onze specifieke voordelen voor u? Bel ons gerust en wij nemen de tijd voor u: 043-3581882. Ook voor studiemateriaal.

bel boekenplan gerust

 

Bij ons kunt u terecht voor:

  • digitaal drukwerk en printen van boeken en magazines,
  • speciaal, duurzaam drukwerk,
  • een boek drukken in kleine oplage van 1 tot 1.000 exemplaren,
  • gepersonaliseerde boeken,
  • promotie drukwerk,
  • origineel drukwerk,
  • stansen,
  • pregen,
  • foliedruk.