Review 7

Beoordeling 9,3

Uitgeverij Boekenplan

Al geruime tijd was ik op zoek naar een uitgever, toen een vriend, die zelf goede ervaringen had met Boekenplan, mij op deze

Beoordeling 9,3

Uitgeverij Boekenplan

 

Al geruime tijd was ik op zoek naar een uitgever, toen een vriend, die zelf goede ervaringen had met Boekenplan, mij op deze uitgeverij attendeerde.
Het eerste contact verliep meteen heel plezierig en al snel ontving ik een heldere en uitvoerige opgave van de mogelijkheden. Over de kosten werden we het gemakkelijk eens. Toen na korte tijd het contract rond was, ging men met grote voortvarendheid te werk. Het omslagontwerp kon probleemloos naar mijn wens worden aangepast. De opmaak van de tekst, met daartussen een groot aantal foto’s en tekeningen, kwam op belangrijke onderdelen in goed overleg en tot volle tevredenheid tot stand. Het uiteindelijke resultaat mag gezien worden: mooie druk, mooi papier en degelijke uitvoering. Het boek is door de uitgever in de markt gezet. Over de verkoop is, waar nodig, contact en over de verkoopcijfers wordt maandelijks verslag gedaan. Bij het print-on-demand-systeem willen de opmaak en de kleurenintensiteit per druk nog wel eens verschillen. Dit systeem heeft overigens het grote voordeel dat eventuele wijzigingen en aanpassingen snel kunnen worden verwerkt. Boekenplan is, zo heb ik ervaren, een toegankelijke uitgeverij die altijd open staat voor suggesties, en bereid is waar mogelijk aan de wensen van de auteur tegemoet te komen. Kortom, wie een uitgever zoekt, is bij Boekenplan aan een goed adres.

Jan A. van den Bosch

 

1e indruk 9,0 - service 10,0 - prijs/kwaliteit 9,0

Terug