Hoe u boeken kunt laten drukken zonder onnodige voorraad

Boek drukken 1 exemplaar

boeken maken

boekenplan met digitale productie en voorraadafhandeling

Ontdek hoe u zonder voorraad direct kunt leveren, zonder concessies te doen aan prijs en kwaliteit
 

Bij het produceren van publicaties of boeken kiezen veel organisaties vaak voor een grotere oplage om kosten te besparen. Maar wat als de vraag niet aan de verwachtingen voldoet? Dan blijft u zitten met een overtollige voorraad waar weinig mee gebeurt.
 

Om herhaling van dit probleem te voorkomen, kunt u in de toekomst overwegen om een veiligere optie te kiezen, zoals het aanbieden van een gratis PDF. Hoewel dit de beleving van een echt boek niet kan evenaren en mogelijk niet past bij de gewenste uitstraling van uw organisatie.
 

Gelukkig is er een alternatief. Bij Boekenplan kunt u terecht voor de productie van kleine oplages, zelfs vanaf één exemplaar. Hiermee kunt u kwaliteit en tastbaarheid bieden, zonder dat u een grote voorraad hoeft aan te houden. Ontdek nu hoe Boekenplan u kan helpen om direct te leveren, zonder dat u concessies hoeft te doen aan prijs en kwaliteit.

 

Laat het boek drukken nadat het is aangekocht

Nadat het boek is aangeschaft, kunnen we het bij Boekenplan laten drukken. Zelfs als u slechts enkele exemplaren nodig heeft, kunnen we deze binnen drie dagen bij u bezorgen, mits de bestanden drukklaar zijn. We bieden ook de mogelijkheid om de facturatie voor u te verzorgen. Onze productie van printing on demand is volledig geautomatiseerd, zodat u snel uw boeken op de gewenste locatie ontvangt.

 

Hoewel elke onderneming of organisatie waarschijnlijk wel een drukkerij kent, is niet elke drukkerij gespecialiseerd in het drukken van boeken. Bij Boekenplan werken we alleen met gespecialiseerde boekendrukkers. Dit zorgt niet alleen voor een beter eindproduct, maar ook voor een veel lagere prijs. We hebben ontdekt dat onze prijzen wel enkele tientallen procenten lager kunnen zijn.

 

'Boek drukken in kleine oplage': vanzelfsprekende, betrouwbare kwaliteit

 

Welke boekproductie u ook kunt gebruiken, Boekenplan maakt hier een kwalitatief hoogstaand product van.
Wij denken daarbij aan:

 

Uiteraard toegespitst op uw wensen door een op maat gemaakte oplossing. Boekenplan werkt namelijk met een paar sterke strategieën die soepel kunnen worden ingezet naargelang de specifieke context van uw organisatie. Zowel printing on demand als drukken behoren tot de mogelijkheden waardoor iedere boekproductie zo goed mogelijk wordt uitgevoerd. Boekenplan meer dan boek maken alleen.

 

De voordelen van Boekenplan voor uw organisatie op een rijtje:

 

 

voorraad is niet nodig

lage investeringskosten

ons distributiesysteem, ook voor uw reeds bestaande publicaties

verkoop via onze webwinkel ook internationale verkoop via Amazon

1 boek leveren wij in 3 werkdagen, bij 1.000 max in 6 werkdagen

professionele vormgeving en opmaak

kwaliteitsdruk

personaliseren is gemakkelijk

e-books (ePub)

 

Wilt u snel meer weten over onze specifieke voordelen voor u? Bel ons gerust en wij nemen de tijd voor u: 043-3581882. Ook voor studiemateriaal.

bel boekenplan gerust

 

Bij ons kunt u terecht voor:

  • digitaal drukwerk en printen van boeken en magazines,
  • speciaal, duurzaam drukwerk,
  • een boek drukken in kleine oplage van 1 tot 1.000 exemplaren,
  • gepersonaliseerde boeken,
  • promotie drukwerk,
  • origineel drukwerk,
  • stansen,
  • pregen,
  • foliedruk.

 

Leestip: boek drukken in kleine aantallen