boek drukken
boek drukken 1 exemplaar

Hoe u boeken kunt laten drukken zonder onnodige voorraad

Boek drukken 1 exemplaar

boeken maken

boekenplan met digitale productie en voorraadafhandeling

Ontdek hoe u zonder voorraad direct kunt leveren, zonder concessies te doen aan prijs en kwaliteit!
 

Bent u op zoek naar een efficiënte manier om publicaties of boeken te produceren zonder vast te zitten aan overtollige voorraad? Bij Boekenplan hebben we dé oplossing voor u! Veel organisaties kiezen vaak voor grotere oplages om kosten te besparen, maar dit kan riskant zijn als de vraag niet aan de verwachtingen voldoet. Gelukkig bieden wij een veiligere optie die perfect bij uw behoeften past.
 

Waarom overwegen om een gratis PDF aan te bieden wanneer u bij Boekenplan kunt profiteren van kleine oplages, zelfs vanaf één exemplaar? Onze dienstverlening stelt u in staat om kwaliteit en tastbaarheid te bieden aan uw doelgroep, zonder de last van een grote voorraad. Dit betekent dat u uw klanten direct kunt bedienen, zonder concessies te doen aan de prijs of kwaliteit van uw publicatie.
 

Laat de beleving van een echt boek niet verloren gaan en behoud de gewenste uitstraling van uw organisatie. Met Boekenplan als uw betrouwbare partner, kunt u zich concentreren op het leveren van hoogwaardige publicaties zonder de zorgen van onverkochte voorraad. We begrijpen dat uw organisatie uniek is en daarom bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke wensen.
 

Klaar om direct te leveren zonder voorraadzorgen? Ontdek nu hoe Boekenplan u kan helpen om uw doelgroep te bereiken met een perfect geproduceerd boek, zonder concessies te doen aan prijs en kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw visie werkelijkheid maken!
 

Laat het boek drukken nadat het is aangekocht

Nadat het boek is aangeschaft, kunnen we het bij Boekenplan laten drukken. Zelfs als u slechts enkele exemplaren nodig heeft, kunnen we deze binnen drie dagen bij u bezorgen, mits de bestanden drukklaar zijn. We bieden ook de mogelijkheid om de facturatie voor u te verzorgen. Onze productie van printing on demand is volledig geautomatiseerd, zodat u snel uw boeken op de gewenste locatie ontvangt.

 

Hoewel elke onderneming of organisatie waarschijnlijk wel een drukkerij kent, is niet elke drukkerij gespecialiseerd in het drukken van boeken. Bij Boekenplan werken we alleen met gespecialiseerde boekendrukkers. Dit zorgt niet alleen voor een beter eindproduct, maar ook voor een veel lagere prijs. We hebben ontdekt dat onze prijzen wel enkele tientallen procenten lager kunnen zijn.

 

'Boek drukken in kleine oplage': vanzelfsprekende, betrouwbare kwaliteit

 

Welke boekproductie u ook kunt gebruiken, Boekenplan maakt hier een kwalitatief hoogstaand product van.
Wij denken daarbij aan:

 

Uiteraard toegespitst op uw wensen door een op maat gemaakte oplossing. Boekenplan werkt namelijk met een paar sterke strategieën die soepel kunnen worden ingezet naargelang de specifieke context van uw organisatie. Zowel printing on demand als drukken behoren tot de mogelijkheden waardoor iedere boekproductie zo goed mogelijk wordt uitgevoerd. Boekenplan meer dan boek maken alleen.

 

De voordelen van Boekenplan voor uw organisatie op een rijtje:

 

voorraad is niet nodig

lage investeringskosten

ons distributiesysteem, ook voor uw reeds bestaande publicaties

verkoop via onze webwinkel ook internationale verkoop via Amazon

Een boek bestellen, bijvoorbeeld via bol.com, binnen 1 dag leveren

professionele vormgeving en opmaak

kwaliteitsdruk

e-books (ePub)

 

Wilt u snel meer weten over onze specifieke voordelen voor u? Bel ons gerust en wij nemen de tijd voor u: 043-3581882. Ook voor studiemateriaal.

bel boekenplan gerust

 

Bij ons kunt u terecht voor:

  • digitaal drukwerk en printen van boeken en magazines,
  • speciaal, duurzaam drukwerk,
  • een boek drukken in kleine oplage van 1 tot 1.000 exemplaren,
  • promotie drukwerk,
  • origineel drukwerk,
  • stansen,
  • pregen,
  • foliedruk.

 

Leestip: boek drukken in kleine aantallen