Boek publiceren met Mosae Verbo

Boek publiceren met Mosae Verbo

Boek publiceren? Wanneer u gebruik maakt van de deeltrajecten die wij aanbieden en daarmee uw boek werkelijkheid gaat maken, staat u voor een keuze. U kunt uw boek boek publiceren onder uw eigen naam als uitgever. Uw boek kan wellicht ook onder ons label Mosae Verbo uitgegeven worden. Na inzage van het manuscript kunnen wij aan u aangeven welk fonds daarvoor in aanmerking komt. Zo hebben wij altijd een passende oplossing voor uw boek. Uw woord wordt met Mosae Verbo in boekvorm gegoten.


Boek publiceren met een compleet plan

Met deze mogelijkheden kunnen wij gezamenlijk uw boek realiseren op de meest effectieve manier voor de specifieke context van uw uitgave. Gezamenlijk stellen we een pakket samen bestaande uit onze deeltrajecten waarmee we vervolgens uw boek totstandbrengen en dit op verschillende manieren onder de aandacht gebracht kan worden. Een compleet plan van beginnend manuscript tot verkrijgbaar boek.
Wanneer u een manuscript heeft samengesteld dat u vervolgens redactioneel wilt laten nakijken en wilt voorzien van een aantrekkelijke vormgeving om het uiteindelijk in een gekozen oplage te laten maken, stellen wij daar een op maat gemaakt pakket voor samen. Als u het belangrijk vindt dat uw uitgave ook bij alle boekhandels te bestellen is, vragen wij voor u een ISBN aan. Om uw boek meer en vooral gericht onder de aandacht te kunnen brengen kunnen wij u ook voorzien van passend promotiemateriaal. Van book trailers via doorvertelkaarten tot boekenleggers, banners en persberichten.

Uitgeef tips van boekenplan
Onze diensten in deeltrajecten voor een boek publiceren nog eens op een rijtje:

  • professioneel ontwerp omslag en opmaak binnenwerk
  • correctie en/of redactie
  • ISBN
  • verkoop via CB-Logistics en daardoor verkrijgbaar bij iedere boekhandel en internetwinkel
  • promotiemateriaal zoals boekenleggers, doorvertelkaarten, book trailers etc.
  • persberichten
  • boek publiceren met een e-book
  • Website maken en hosten voor de auteur

Onze deeltrajecten geven u de mogelijkheid uw geliefde manuscript eindelijk te realiseren tot een boek en het te delen met de wereld. Boekenplan is daarbij uw persoonlijke partner met ervaren, creatief en effectief advies.

Lees ons blog voor meer tips voor publiceren bij Boekenplan