boek drukken
boek drukken 1 exemplaar

Boek als relatiegeschenk is verrassend

Boek als relatiegeschenk om de relatie met uw klant te verstevigen

Een boek om uw merk te versterken

 

Een boek als relatiegeschenk zal u verrassen, uw merk versterken of uw relatie verstevigen. Van lezen kunt u overal genieten. Thuis, onderweg of tijdens uw vakantie. Het is persoonlijker door een boek aan uw bedrijfsuitingen aan te passen en het voor de ontvanger te personaliseren. Dat doen we bij Boekenplan met aandacht voor iedere specifieke situatie. Voor relatiegeschenken kunnen we bijvoorbeeld bestaande uitgaven voorzien van uw logo en op het voorblad een speciale tekst over of foto van uw bedrijf toevoegen. Natuurlijk kunt u ook een speciaal voorwoord toevoegen evenals een interview.

 


 

 

Een boek als relatiegeschenk op maat

 

Bent u op zoek naar een geschenk dat onderscheidend is? Neemt u dan contact met ons op. U zult verrast zijn door de mogelijkheden speciaal voor de kleinere aantallen. Vanaf één exemplaar zijn er al mogelijkheden. Een bestaand boek aanpassen of een geheel nieuw boek als relatiegeschenk.

 

Boek als marketinginstrument

Wilt u een nieuw product op de markt brengen en zoekt u een premium? Een boek zou ideaal kunnen zijn. Niet alleen een boek als relatiegeschenk kan ook een marketing incentive of een cadeau voor collega’s en personeel. Neem contact op met René Bouman hij kan met u de mogelijkheden doornemen. Wij gaan graag op zoek naar het ideale boek als relatiegeschenk. Poëzie in de talen Spaans-Nederlands als u een aantal Spaanstalige klanten heeft of wilt u uw personeel laten kennismaken met de Argentijnse geschiedenis.

 

Bel voor meer informatie

Boekenplan verzorgt boeken als relatiegeschenk, speciale boeken voor het personeel of jubileumboeken voor uw bedrijf en organisatie. Wij zijn expert op het gebied van het produceren van boeken in vele uitvoeringen en het verzorgen van redactionele projecten. Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van Boekenplan neem contact op met onze boekenspecialist: René Bouman 043-3581882.
 

 

bel boekenplan nu

 

Een boek als relatiegeschenk is heel persoonlijk en zal daardoor je merk versterken. 

Leestips:

Voordelig boeken laten maken
Onderstreep uw expert status met een boek