Onderstreep uw reputatie als expert: geef uw boek uit

Claim uw reputatie als expert

Een boek schrijven en uitgeven

Wij helpen u bij het uitgeven van uw boek. Als auteur bent u aan zet: wij adviseren en geven u concrete ondersteuning voor een professionele uitgave. Het succes zal u toelachen, de status van publicerend expert komt snel dichterbij.

 

Waarom een boek schrijven

Als u bekendstaat als expert in uw vakgebied is deze status een fantastische positie. De media vragen naar uw mening. Uw klanten sturen makkelijker nieuwe klanten naar u toe. Uw klantenbestand groeit, evenals uw omzet. Tijd dus om een boek te schrijven over uw vak. Een boek is bij uitstek een tool die u bijstaat op weg naar de optimale positie, namelijk in brede kring bekendstaand expert.

Mogelijk is uw manuscript al zover dat u een second opinion kunt gebruiken. Stuurt u dan gerust het manuscript naar ons toe. Wij behandelen uw teksten discreet. Lees meer over wat een boek uitgeven bij Boekenplan precies betekent.

 

Wat zijn de voordelen van een boek uitgeven

-   U kunt het signeren en weggeven aan mogelijk nieuwe klanten

-   Er is een duidelijk onderscheid ten opzichte van uw collega’s

-   De online vindbaarheid wordt enorm vergroot, de grote boekverkopers zorgen ervoor dat u bovenaan in de Google zoekresultaten komt te staan

-   Als gevolg van bovenstaande punten kunt u een hogere prijs voor uw dienstverlening vragen

 

Zijn er ook nadelen? Eigenlijk niet. Misschien zegt u, 'het kost tijd en geld'. Dat is waar, maar deze investering is, volgens onze ervaring, het meer dan waard, omdat het u meer omzet brengt door nieuwe klanten.

Heeft u twijfels over hoe u dit het beste kunt aanpakken? Neem dan contact met ons op. Lees ook gerust iets meer over ons als u nieuwsgierig bent naar ons bedrijf.

 

Een hoofd als boekenkast

 

 

In welke vorm kan uw boek verschijnen?

 

Voor meer traditionele vakgebieden is een gebonden boek een must. Bij andere specialismen kan men met een luxe paperback uitstekend voor de dag komen. Maar met een pdf kan ik dit allemaal zelf, zegt u misschien. Dat is waar, maar als u bij een klant zit kunt u beter een papieren boek cadeau geven dan een pdf. Uit recentelijk onderzoek is gebleken dat bij de meeste mensen de voorkeur uitgaat naar een papieren uitgave. Het verspreiden van een klein artikel of een whitepaper is door middel van een pdf heel goed en efficiënt te doen. Het lezen van een boek van 100 pagina’s of meer van een scherm is niet prettig. De lezer haakt dan sneller af.

 

succesvol boek uitgeven bij boekenplan

 


Behoefte aan een adviesgesprek met Boekenplan? Neem dan nu contact met ons op 043-3581882.