boek drukken
boek drukken 1 exemplaar

Boek maken| Innovatief en succesvol je boek maken

Boek maken bij een uitgever is succesvol

Boekproducties

Boek maken — Voor iedere publicatie een op maat gemaakte oplossing

Boekenplan werkt met toegespitste oplossingen voor iedere publicatie. Wij kunnen zowel een boek maken in printing on demand als het drukken van boeken in een bepaalde oplage inzetten bij de boekproductie. Hierdoor hebben we voor uw publicatie altijd de beste oplossing. Heeft u een publicatie die gedurende lange periode geleidelijk kan worden besteld? Dan is printing on demand de geschikte strategie om op slimme en efficiënte wijze de kosten laag te houden zonder een mogelijk te grote voorraad. Is uw publicatie direct bij de doelgroep onder te brengen of deelt u het zelf uit, bijvoorbeeld als relatiegeschenk? Dan is drukken in een wat grotere oplage, vanaf 300 stuks, de ideale oplossing voor u.

 

 

 

Boek afwerken op de bindmachine, boeken op de rollenbank

 

Boek drukken in kleine aantallen, uw voordelen:

 

Printing on demand werkt zoals de omschrijving al aangeeft: er wordt pas een boek geprint wanneer het besteld wordt. Met name voor die uitgaven waar snelle actualisatie een voordeel is, geeft onze printing on demand optie de juiste oplossing. Na aanpassing van of toevoeging aan het basisdocument staat uw geactualiseerde boek meteen weer te koop. En ook een beleidsdocument of onderzoeksrapport dat gedurende een langere periode voor geïnteresseerden beschikbaar dient te zijn, kan zo efficiënt klaarstaan middels snelle bestelling zonder grote voorraad op de gang of in de kast. Zodra een exemplaar nodig is kan het worden besteld en worden afgeleverd bij de lezer.

 

Het drukken van boeken blijft een interessante methode voor de iets grotere oplage, een uitgave met veel kleurgebruik en afbeeldingen of een uitgave die direct kan worden ondergebracht bij een specifieke doelgroep. Denk hierbij aan een jubileumboek dat voor een significant deel meteen kan worden uitgedeeld bij een feestelijke receptie.

 

Voordelen printing on demand:

  • geen voorraad noodzakelijk
  • lage investeringskosten
  • directe verzending naar lezer
  • snelle actualisatie van het boek indien nodig
  • Ideaal voor een boek als relatiegeschenk, kan erg persoonlijk gemaakt worden
  • een exemplaar is snel voorhanden zodra er vraag naar is

Voordelen van een boek drukken:

  • lagere productiekosten bij boek drukken vanaf 300 exemplaren
  • lagere productiekosten bij visueel rijkelijk uitgevoerde uitgaven

Bij zowel een boek maken in printing on demand als drukken in grotere aantallen kunnen wij de verzending en afhandeling van facturatie voor u verzorgen. Dit geldt ook voor een dissertatie.

Boek als relatiegeschenk een persoonlijk cadeau, kijk hier.

 

button lees meer over ons

 

 

Een review

 

Boekenplan is een betrouwbare partner in het realiseren van boeken. Dat heb ik in de afgelopen jaren en zeer recent nog ervaren als auteur en redacteur van publicaties over uiteenlopende onderwerpen. Met Boekenplan is er sprake van flexibele, accurate en prijstechnisch goede samenwerking (van idee tot en met nazorg. Heel goed voelbaar is dat uitgever en auteur een drijfveer delen. Dat is waarom ik nu en straks blijf samenwerken met Boekenplan.

Paul Custers, journalist.