Hoe kan ik een boek beter uitgeven, promoten, verkopen

  Goed idee voor een boek?

  « Terug

  Goed idee insturen voor een uitgeefproject

  Bij Boekenplan leggen we ons erop toe een goed idee voor een boek om te zetten naar een tastbaar product. Een boek van goede kwaliteit. Klaar om te verspreiden bij de geschikte lezersmarkt. Het goede idee, al dan niet reeds uitgewerkt in een manuscript, komt van u. Wij helpen u vervolgens met jarenlange ervaring en expertise bij het volledige productieproces. Van A tot Z. Van kaft tot kaft. Zo krijgt uw inhoud ook de verschijningsvorm die het verdient.

  Daarnaast werken wij tevens met een geschikte mate van flexibiliteit. Zo kunt u ook bepaalde deeltrajecten door ons laten uitvoeren, en andere deeltrajecten zelf uitwerken. Denk daarbij aan correctie, redactie, vormgeving en verspreiding. Wij leveren u de middelen om uw boek efficiënt te verwezenlijken en vervolgens onder te brengen bij de geïnteresseerde lezersdoelgroep.

   

  Wanneer u het uiteindelijke boek eenmaal ter beschikking heeft, kunt u het op velerlei manieren onder de aandacht brengen en verkopen. Denk daarbij aan een eigen sectie in onze online boekwinkel, het houden van lezingen rondom het onderwerp van uw boek en het benaderen van organisaties die een raakvlak hebben met hetgeen waar u een boek over heeft samengesteld. 

   

  Kortom, heeft u goed idee voor een boek, laat het ons weten. Dan denken wij graag verder met u over de praktische mogelijkheden om uw boek te realiseren.

  Neem contact op via +31 (0)43 3581882 of rene@boekenplan.nl

  Share |

  Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reacties lezen.